Нов шеф в Левски обяви защо Васил Божков не стана собственик на клуба и кой е Георги Попов

Общо събрание на Левски (2)

Георги Попов е новият собственик на Левски и той е представител на „Нове Холдинг“, отсече новият член на Надзорния съвет на клуба Михаил Тодоров (вдясно на снимката).

„Г-н Попов е заместник изпълнителен директор на „Нове Холдинг“ и трябва да бъде прието, че той е новият собственик на Левски, а не г-н Васил Божков. Г-н Попов е представител на холдинга, който е акционерен собственик“, отсече адвокат Тодоров, който разкри, че новият мажоритарен акционер притежава 86.6% от дяловете на клуба.

„Може да се каже, че съм представител на фенове в Надзорния съвет, досега съм бил фен, който е посещал мачовете. Ще трябва да помагам на Левски за неговото развитие със задачите пред отбора и тяхното изпълнение. Все още не мога да кажа каква е визията ми за Левски, тъй като преди час бях избран в Надзорния съвет. Тепърва ще навляза в детайлите и всичко, което касае клуба, за да мога да бъде полезен“, довери Тодоров пред журналистите.

„Да, клубът дължи пари на бивши собственици, може би на по-късен етап ще бъдат търсени точните решения, за да бъдат премахнати тези тежести. Дали ще ме виждате на стадиона? Досега съм бил в сектор „В“ и мисля, че ще продължа да ходя там с приятелите ми“, добави той.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ