Ужасяваща наглост на легенда на ЦСКА! Федерацията отказа пари от Владо Николов и изхвърли Левски

7 Dni Sport04.03.2019
Левски Дея спорт волейбол мъже 1 Владимир Владо Николов
Владо Николов Волейбол мъже Левски Миньор Перник (18)

Стопанисваната по безобразен начин от шефа в БФВ Борислав Кьосев зала „Христо Ботев“, е на път да минира най-интересния мч от последния кръг в надпреварата Левски – Нефтохимик.

Днес при отличното време в София и близо 20 градуса, залата, която е предоставена от Министреството на БФВ…протече. Ама зверски протече. Поради което отборът на Левски бе изхвърлен от нея, за да се опита Борислав Кьосев да събере водолазен екип, който да отводни съоражението.

Оказа се, че още миналата година от Левски са предложили да сложат отопление в залата за своя сметка, като парите да им бъдат присаднати от наема. Алчните федерсти обаче отказали.

В момента „сините“ плащат над 1 100 лева на мач в „Христо Ботев“. Женският Левски на любовницата на Данчо Лазаров – Любка Дебърлиева, плаща много по-малко.

„Очакваме да получим писмено обяснение за случващото се…през април“, лаконичен бе Николов.

ОЧАКВАЙТЕ В 7DNISPORT.BG:

Докато зала „Христо Ботев“ се руши, похотливецът Данчо Лазаров и човек на Марешки в афера за нова…рекламна система за над 200 000 лева!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ