Скандалът гръмна! Член на Изпълкома плаши съдия с 5 мутри и „унищожаване“ при 2:0 за Левски

Радост Славия Левски 6

Главният съдия на мача Славия – Левски Станислав Тодоров е бил заплашван сериозно от президента на „белите“ Венцеслав Стефанов. Случката е станала на почивката на най-старото столично дерби навръх националния празник 3 март, завършило с класическа победа за „сините“.

Босът на „белите“ е слязъл в тунела на Националния стадион „Васил Левски“ на почивката с група от 4-5 човека и е поискал на висок тон обяснения от съдийската бригада за техните отсъждания, съобщи „Гонг“.

Отправените заплахи към рефера от Шумен били за „унищожаване“ и „изхвърляне от съдийството“. До физическа саморазправа не се е стигнало, благодарение на полицаите намиращи се в тунела.

Инцидентът е бил описан надлежно в докладите на делегата и потърпевшия Станислав Тодоров. Очаква се Дисциплинартата комисия към БФС да бъде безкомпромисна към виновните за случилото се.

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов, който е член на Изпълнителния комитет към БФС призна след мача, че е слизал в тунела на Националния стадион: „На почивката видях съдията на стълбите и му казах, че това е престъпление, което върши. За което със сигурност ще бъда наказан. Не мога да мълча. Никога. Няма да мълча и сега. Не сме искали нищо друго освен обективно съдийство, пък който е по-добър, да победи.“

One comment

  • Армеец

    04.03.2019 at 18:15

    Венци ти се бъзикаше преди една седмица като казваше: Абре Любчо какво искаш от съдиите бре Любчо, А сега им яж главите на същите съдии.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ