Готви ли се нова съдийска мина на „Герена“?! БФС има фаворит за Левски – Лудогорец!

Лудогорец - Левски 7

Съдийството в мачовете на Левски с ЦСКА и Славия се превърна в основна тема през пролетния дял от шампионата и „сините“ са подложени на атаки от всички привърженици на противникови отбори. В неделя им предстои и решаващо дерби с Лудогорец, което може да даде посока на цялото развитие на плейофите и битката за титлата, затова и изборът на Съдийската комисия за главен рефер ще бъде гледан много сериозно под лупа. Председателят Йордан Сталев сам каза, че е човек на риска, а хвърляйки поглед към назначенията за изминалия кръг в Първа лига и доиграващия се днес във Втора лига, излиза един ясен фаворит за двубоя на „Герена“ – Георги Кабаков! Пловдивчанинът няма наряд за изминалия уикенд и по всичко изглежда, че Сталев използва познатата тактика с пазене на съдия за предстоящ напечен мач. През годините сме ставали свидетели на не един и два такива случаи, някои успешни, други не чак толкова.

Съдийските наряди за предстоящия кръг ще бъдат обявени в четвъртък преди обяд, а освен явния фаворит Кабаков (който също като Сталев и Владимир Вълков е от Пловдив), шансове да надуват свирката на Левски – Лудогорец имат „абонираният“ за този мач Николай Йорданов и Стефан Апостолов.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ