Славия – Левски е дупена невеста! И Венци да не си връзва смъкнатите гащи с шуменско въже

Георги Петков Славия Левски 22

Когато около един мач на Славия има прекалено много страничен цирк, трябва да имате едно на ум. А щом в цирка са Венци Стефанов и…Кирил Домусчиев, всичко е ясно.

В мача Славия – Левски дузпа за „белите“ наистина имаше. Но тя не трябваше да бъде свирена. Не, защото има Директива за този мач, а за да разполага надупената страна с алиби. Опитът на Венци Стефанов да си върже смъкнатите гащи с шуменско въже обаче е преклено плосък.

Вместо това, да каже какво правеше Георги Петков на пейката, а не на вратата. Един мач на Славия с Левски може да е истински само и единствено, когато ГП е под рамката. А той на всичкото отгоре преди мача ходи да пие кафе със звездата на Левски.

През седмицата пък личната букмейкърска къща на Васил Божков срина коефициента за победа на „сините“, все едно игрят с балета на Софийската опера,  не с Белия такъв.

И за капак…личния фейсбук на Кирил Домусчиев. Могъществото, хегемонията на Лудогорец е застрашено, съперник на „орлите“ е бутан по престъпен начин, съдиите се вляха в сините редици… Все поводи фейсбукът на олигарха да бълва огън и жупел по Левски. Както го е правил през годините срещу ЦСКА, когато „червените“ имат неблагоразумието да се доближат до Каузата.

Сега – ТИШИНА! Сестри Тошеви в цикъл ли са, та нищо не обелват. Само констатираха, че Ботев Враца и той успял да измъчи Лудогорец. А мачът на Левски отразен, сякаш Спортал се намира на „Московска“, а не до мезонета но Владо Горанов.

И за накрая нещо много интересно, върху което Венци Стефанов да помисли. Ама първо да си пусне видео с дебютното попадение на Левски. Що за идиоти има в отбора му, които при центрирането към Костов от аутлинията, се изтеглиха за…засада, за да остане голмайсторът сам на празна врата. Да не се е провикнал той отгоре: „Теглииии“!?


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ