Стойчо Младенов изненада „синя“ България! Обяви трансфер на Левски за „страхотен, рядко срещан талант“

Стойчо Младенов

Българският треньор Стойчо Младенов, който е начело на Кайсар, коментира трансферът на казахстанския Меси – Еркебулан Сейдахмет в Левски. Наставникът е категоричен, че младокът притежава рядък талант и го очаква много голямо бъдеще.

„Момчето е страхотно! Рядко се среща подобен талант на тази възраст. Знам го много добре. Играли сме два мача срещу неговия Тараз, преди той да отиде в Русия. Много повратлив на терена, комбинативен, като най-големият му талант е това, което прави в завършващата фаза. Там винаги има интересни идеи. И нещо, което не е за подценяване – вкарва често и то разнообразни попадения. За мен, това момче има голямо бъдеще!

Пожелавам му успех. Най-важното за него сега е да успее възможно най-бързо да се аклиматизира, тъй като този път преместването му е доста по-различно. Но за него е нужно да играе, да трупа игрови минути. В момента е младежки национал, въпрос на време е да започне да играе редовно и в мъжкия тим на Казахстан“, коментира Младенов пред „Gong.bg“.

One comment

  • Yuliyan79

    01.03.2019 at 16:47

    Не знам защо, но си мисля че, в леWCки ще бъде погубен, както много други добри футболисти. Който отиде там, просто много трудно след това излиза от блатото. Сякаш тегне някаква прокоба над говедата.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ