Дерменджиев каза защо е взел Сейдахмет и как е свалил футболистите на земята след победата над ЦСКА

Левски-ЦСКА27 горанов дерменджиев

Старши треньорът на Левски Георги Дерменджиев обяви, че Еркебулан Сейдахмет е привлечен в Левски, защото приоритет за клуба винаги е да взима добри футболисти, когато има възможност за това.

„Сейдахмет е рано да очаквате да го видите в игра в този мач. Познавам го добре, случи се в последния момент трансфер. Приоритет винаги е футболист, който ще свърши работа на Левски. Той може да играе еднакво добре и отляво, и отдясно“, каза за новото попълнение треньорът на „сините“, който коментира и предстоящия мач със Славия, в който отборът ще е без наказания си капитан Иван Горанов.

„Славия по принцип е труден съперник за Левски и ние ще подходим внимателно към мача. Гледаме към „белите“ и след това към Лудогорец. Рано е да се каже кои играчи няма да са в състава. Има още малко време за тези, които са с болежки. Надявам се Нганиони да замести Горанов, щом е в Левски е добър футболист и ще разчитаме на него. Разучаваме Славия и мисля да подходим по най-добрия начин в срещата. Не мисля, че да играем на националния стадион е предимство за Левски. Каквото е за нас, това е и за Славия“, сподели 63-годишният специалист, който разкри и думите, с които е свалил играчите си на земята след победата над ЦСКА в миналия кръг.

„Още след мача им казах, че това е един спечелен важен двубой, но с него не завършва първенството.“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ