Мауридес с много силни думи на тръгване от ЦСКА! Дали не се отърваха неправилно от него?

7 Dni Sport28.02.2019
Септември София ЦСКА (29) МАуридес

Нападателят Мауридес се раздели с ЦСКА от втория опит. След като се провали възможността да премине в Рапид Виена преди повече от месец, сега той успя да реализира трансфер във втородивизионния китайски Чанчун Ятай.

Той изкара само един полусезон на „Армията“, но на изпроводяк се прости с феновете и клуба с много силни думи. Той написа в Инстаграм, че за тези шест месеца те са успели да спечелят сърцето му и ще останат завинаги там.

„Искам да благодаря на всички фенове, играчи, служители, ръководители и на ЦСКА София като цяло като клуб. Беше кратко, но незабравимо преживяване в България. Ще останете завинаги в сърцето ми. Само ЦСКА“, написа Мауридес в социалната мрежа.

24-годишният нападател беше купен от португалския Беленензеш през лятото и след силен старт на сезона, постепенно загуби головата си форма. Въпреки това, той си тръгва като водещ голмайстор на „червените“ със своите 13 гола във всички турнири.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ