Росен Животното скочи на Вълков: Изпълни си поръчката и се покри!

Левски-ЦСКА35 владимир вълков

„Вълков опорочи мача с „Левски“, а сега иска сам себе си да се изкара жертва“. Това заяви пред „България Днес“ лидерът на „червената“ агитка Росен Петров. „За мен той е бил натиснат и изпълни поръчка“, категоричен е Петров.

Факт е, че реферът изгони незаслужено крилото на „червените“ Едвин Джеси в края на първото полувреме и така на практика предреши изхода на дербито.

Но това е само началото на големия скандал.

След мача Вълков започва да получава жестоки заплахи, разкриха пред „България Днес“ източници, близки до арбитъра. Куп закани за саморазправа са му изпратени във фейсбук. Не са подминати семейството и дори детето му. Заради заплахите Вълков смени името си в социалната медия и затвори профила си. Освен това е изтрил всичките си снимки и лична информация.

„Защо, след като е получил такива заплахи, Вълков не сезира полицията – пита Росен Петров. – Подобни престъпления се разследват от властите, особено когато се пише в социалните мрежи, остават и следи. Възможно е да се установи откъде са дошли евентуалните заплахи, ако въобще ги има. Но той не търси съдействие от разследващ орган, а предпочита да се покрие и анонимно да се оплаче пред медиите. Аз лично на него бих му казал истината в очите: Ти опорочи мача с „Левски“. Ако наистина е имало заплахи към семейството, е неприемливо. Близките му нямат нищо общо с това, което се случи на стадион „Васил Левски“.

One comment

  • kostadin

    02.03.2019 at 10:39

    Мръсни Левскари . Цялото БФС е фрашкано с тях

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ