Дерменджиев скрива Левски до Славия

Левски-ЦСКА27 горанов дерменджиев

Георги Дерменджиев ще закрие тренировките на Левски до дербито със Славия, стана ясно вчера. „Сините“ се събират днес за първото си занимание преди битката с „белите“. Те бяха наградени с дълъг „гарнизон“, след като спечелиха двубоя с ЦСКА с 1:0.

Дерменджиев ще работи върху подобряването на връзките между отделните звена и не иска външни очи да следят какво се случва на „Герена“ до мача.

Треньорът ще направи едно изключение в събота. Тогава ще има достъп за журналисти и фенове за първите 15 минути от заключителното занимание преди срещата в неделя на стадион „Васил Левски“. Очаква се също специалистът да даде пресконференция.

Дерменджиев процедира по този начин и преди дербито с ЦСКА. Тогава обаче „сините“ нямаха и много време, защото бяха с един ден по-малко за подготовка в сравнение със съперниците си от Борисовата градина.

По времето на Славиша Стоянович заниманията също бяха изцяло закрити. Сърбинът дори бе забранил на тях на стъпват и служители на клуба, които не са свързани пряко с тренировките.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ