Издънката Полачек втрещи: Тренирам сам и ще убедя треньора, че съм готов за Левски

левски първа тренировка~05 митрев полачек ники михайлов николай кръстев

Ненужният в Левски вратар Мартин Полачек заяви, че все още има надежди, че ще остане в клуба. Стражът даде интервю пред полска медия.

„Трудно е да се каже какъв точно е моят случай. За половин година от престоя ми в София се смениха трима треньори. Всеки от тях си има концепция. С идването на последния ми бе казано, че ще пази друг вратар.

Аз и моята резерва от първия полусезон Божидар Митрев не попаднахме въобще в полезрението му. Сега тренирам отделно. Правя интензивни и интересни тренировки. Във всяка една показвам, че мога да играя.

Имам важен договор с Левски и се надявам, че мога да убедя треньора. Наскоро ми се роди син, тъй че искам ситуацията ми да бъде стабилна“, заяви Полачек пред e-legnickie.pl.

През миналата седмица изпълнителният директор на „сините“ Павел Колев заяви, че се надява съвсем скоро ръководството да се разбере със словашкия вратар и договорът му да бъде разтрогнат.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ