Тартор на сектор „Б“ обвини полицията за мелето преди дербито! Пита: Ние от кое сме – кварталната фракция или Левски!?

Левски фенове сектор б

Ситуацията между враждуващите фракции в агитката на Левски трудно може да бъде овладяна, смятат тарторите от Сектор Б.

„С кого да говорим? Едната страна винаги застава с лице, а другата коя е?“, разкри един от тях пред „Меридиан Мач“. „Освен това този филм го играем от 12 години? Срещаме се, говорим, уж правим отстъпки… и пак същото“, продължи той и добави: „Враждата е тъпа, както и цялата ситуация. Срамно е, но нещата са много лични и няма бъдат решени лесно, докато някои хора не се запитат: Ние от кое сме? Сектор Б, кварталната фракция или от Левски? Левски сме го оставили в заден план! Това е така, защото доста от младите момчета, които се наричат ултраси, не са виждали големи футболисти нито трофеи“.

От агитката са категорични, че полицията е можела да избегне инцидента, ако шествието на Блок 5 не е било прекарано покрай мост „Дружба“. „Старши комисар Антон Златанов призна, че е имал информация за напрежението. Защо тогава им позволиха шествие? Ако ги бяха прекарали през „Васил Левски“ и „Гурко“, нищо нямаше да се случи“, смятат запалянковците, които са верни на традицията да гледат мачовете в Сектор Б.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ