Вбесил всички в Ботев се моли да си го приберат обратно! И продаден на Левски иска да бяга обратно в Пловдив

Ботев-септември29 николай киров белия

Доста нагло поведение от бившия футболист на Ботев Пд Яя Меледже. Халфът през миналата година натисна шефовете да го пуснат да се върне в Септември, откъдето тръгна кариерата му в България. Тъмнокожият дефанзивен полузащитник използва какви ли не прийоми, за да накара всички в клуба да вдигнат ръце от него и да го пратят обратно в София. Нещата обаче не се развиха по начина, който Меледже си представяше и той постепенно изпадна до резерва и четвърти-пети избор за халфовата линия на тима. Според информация на „PlovdivDerby“ Меледже е опитал да си уреди връщане в Ботев в последните дни. Основният проблем пред това е, че квотата за чужденци с паспорти извън ЕС в клуба е запълнена след привличането на Еберт Кардосо, Джонатан Перейра и Феребори Доре.

Друг бивш футболист на Канарите също е опитал да си уреди връщане в клуба – Луис Педро. Холандското крило бе продаден на Левски за минимална трансферна сума през лятото на 2014 г., а след това кариерата му премина през редица други отбори. Интересно е, че Педро през януари е подписал договор до края на сезона с втородивизионния холандски Линден, който се бори да не изпадне в трета дивизя. Крилото вече има 5 мача, но явно нещо в клуба не му е по вкуса и в последните два двубоя първо е оставен 70 минути на пейката, а след това изобщо не влиза в игра. Преди тези две срещи пък за 1 мач Педро изобщо не попада в групата.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ