Желаният от ЦСКА млад БГ-национал за трансфер при „червените“: Не се хваля, докато не стане

Септември - Витоша (3)

Крилото на Септември Здравко Димитров за първи път коментира информациите, че е желан от ЦСКА. 21-годишният флангови футболист изигра силен мач срещу Витоша, но не успя да помогне на тима си да вземе трите точки и двубоя завърши 0:0.

„Целите ми са да се развивам, а занапред в бъдеще – каквото стане. Трансфер в ЦСКА? Спокоен съм и не се хваля, докато нещо не стане“, каза Димитров, а за предстоящия мач срещу „червените“ бе категоричен: „Хвърляме се за победа, пък каквото стане“. Младият футболист, който има мачове и за националните гарнитури анализира и днешният двубой.

„Срещу такива отбори като Витоша трябва да взимаме точките. Мисля, че направихме много добър мач. Какво не ни достигна ли? Явно доза късмет. Целта на треньора беше да атакуваме по фланговете, защото срещу така групиран съперник трудно се играе през центъра. Мисля, че точката е добре. По-добре 1 точка, отколкото нула.”„Мотивират ме треньорите, разчитат на мен много. Както виждате, пускат ме да играя. Позволяват ми да показвам себе си, мисля, че се развивам добре. Първа лига е много по-високо ниво от Втора, по-трудно се играе, но считам, че свикнах“, каза Здравко Димитров.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ