Ето го първото доказателство, че Лудогорец е готов да даде титлата на Левски

7 Dni Sport25.02.2019
черно море, лудогорец

Нещо странно се случва от началото на зимните мачове в Първа лига.

В първите три мача на Лудогорец не само не се свири в бичайната полза на делиорманци, ами срещу Верея и Черно море шампионите дори бяха порязани порадъчно.

Нито един чернодрешко, разполагащ с безплатна карта за пазаруване на скъпи телевизори, не би си позволил да направи това с любимия на БФС Лудогорец. НИТО ЕДИН! И изведнъж хоп – цели двама. Може би на „Герена“ ще станат трима. И така докато не видим „Сензацията на века“.

А от Разград мълчат ли мълчат. Само иначе толкова обичащия лакърдиите Петричев смогна да обяви, че клубът стои плътно зад Антони Здравков. Нито дума срещу съдииския геноцид. А скачащият с паращути и танцуващ с баби директор на Лудогорец обича страшно много подобни ситуации. За да натрупа алиби за Лудогорец.

Вместо това – пълна тишина! Не се обажда и новият началник Караманджуков, човекът за специални поръчки (и куфарчета) в Разград! Защо?

Кой нарежда тази тишина? И тя ли е първия официален знак от Лудгорец, че е готов да се махне от върха сам. След като другите не могат…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ