Майко мила! Грешникът Перейра ще трябва да е лидерът на ЦСКА в столичното дерби!

Левски-ЦСКА5 бодуров перейра

Сериозни проблеми надвиснаха над главата на старши треньора на ЦСКА Любослав Пенев преди малкото столично дерби със Септември в следващия кръг на Първа лига. Ел Голеадор ще трябва да излезе с чисто нова защитна четворка, в която големият грешник от дербито с Левски Стивън Перейра ще е най-опитната фигура. Националът на Кюрасао си забоде безумен автогол, с който „сините“ спечелиха дербито вчера, а срещу Септември от него ще се очаква да поведе дефанзивното каре, от което ще отсъстват всички основни фигури от началото на сезона. Жеферсон продължава да се възстановява от контузия, Николай Бодуров получи травма в дербито, която изглежда ще го извади за дълго от терените, а Божидар Чорбаджийски получи петият си жълт картон от началото на сезона и ще бъде наказан за един мач. На „Българска армия“ се надяват проблемът на Ангел Лясков в окото да отшуми през седмицата и той да бъде на линия за събота.

В момента Перейра със сигурност ще е титуляр в центъра на защитата, а негов партньо ще е Валентин Антов. Жанио Бикел ще бъде върнат на левия бек, тъй като Кристиян Малинов ще се завърне след изтърпяното наказание срещу Левски. Отдясно Иван Турицов показа стабилни игри в срещу Ботев (Враца) и „сините“, което му бетонира мястото и срещу Септември.

Аут за мача с тима на Мариян Христов и Христо Арангелов ще са и Едвин Джеси, който бе изгонен срещу Левски, и Евандро, който получи травма след фаул на Паулиньо срещу него. Техните места по крилата ще бъдат заети от Енрике Рафаел и Жоржиньо.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ