Лудогорец взривява още по-мощно Първа лига! Клелият се в любов към Левски Славиша е вариант №1 да смени Сухия!

левски първа тренировка~01 славиша стоянович

В Лудогорец се подготвя нова бомба, която ще размести фенските пластове в Първа лига. След като отмъкнаха бившият футболист на ЦСКА Станислав Манолев изпод носа на Левски, а преди това изкушиха с огромна оферта Антон Недялков, в момента в Разград обсъждат името на Славиша Стоянович за следващ треньор на отбора си, съобщи „Дарик радио“. Антони Здравков изпадна в немилост пред ръководството на Лудогорец след слабите резултати по време на подготовката в Турция и сензационното равенство 0:0 с Верея на старта на полусезона в Първа лига.

Стоянович бе назначен начело на Левски след отпадането на „сините“ от Вадуц в Лига Европа и уволнението на Делио Роси. От август до януари той води тима от „Герена“ и се превърна в любимец на феновете, както и на футболистите. Словенецът със сръбски паспорт си тръгна от Левски след идването на новите силни хора в клуба и започващата политика за налагане на български кадри в клуба. В първата седмица от подготовката в Кипър той води отбора, а след това бе сменен от Георги Дерменджиев. На изпроводяк Стоянович заяви, че някой ден отново би работил в Левски, защото „сините“ фенове са влезли завинаги в сърцето му.

Дали клелият се в любов към сектор „Б“ Славиша ще бъде изкушен от евентуална дебела оферта от Разград предстои да разберем. Припомняме, че той бе смело спряган и за национален селекционер на Латвия, но до момента няма никакво потвърждение, че ще заеме този пост.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ