Берое има шанс за Топ 3, ако Александър Томаш промени тези цифри като треньор

7 Dni Sport15.02.2019
Славия Берое (9) александър томаш

Александър Томаш започва четвъртия си полузсезон начело на Берое. Феновете на заралии пък са заредени с много оптимизъм за третото място и участие в Лига Европа, след като в последния кръг бе победен точно съперникът за Топ 3 Левски!

Може ли обаче това да се случи? Да, но има едно задължително условие – Берое при Томаш да започне да печели повече мачове, отколкото да не прави това.

Балансът на младия треньор засега не вдъхва подобно доверие. До момента бившият играч на ЦСКА е водил Берое в 56 срещи, от които е загубил или не е спечелил повече от половината – 30! Т.е. тенденцията Берое да вземе два мача, а три – не, ще остави заралии точно там, къзето са в момента – под тройката. Няма значение с малка или голяма разлика.

Тази зима договорът на Томаш с Берое бе подновен за ще един сезон и той би трябвало да остане в Стара Загора поне до лятото на 2020-а. Босът Илко Русев обаче подчерта, че целта на този ход е наставникът да работи спокойно, за да изпълни поставената цел – място в Лига Европа.

Не спомена само, че Томаш работи в двата сезона с най-голям бюджет в историята на клуба. От това дали ще промени личната си статистика в Берое замиси дали и догодина треньорът ще се радва на такъв финансов рай. Защото никой няма да извади големи пари за две победи и три загуби.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ