Дали Гриша Ганчев ще го прочете!? Легенда на ЦСКА направи на нищо хората около него в…неговия вестник

7 Dni Sport14.02.2019
Христо Стоичков Коктейл книга Гриша Ганчев (23)

Легендарният капитан на ЦСКА Георги Димитров – Джеки избухна по адрес на Левски и ЦСКА-София в интервю за “Тема Спорт”.

Бившият защитник коментира събитията на “Българска армия” и на “Герена”, като е особено критичен към липсата на резултати от страна и на двата отбора.

“Отсега хората знаят кой ще е първи. А кой ще е втори или трети няма никакво значение. ЦСКА и Левски го обърнаха на спартакиада – състезават се на олимпийския принцип. И години наред само оправдания. На мен ми е писнало. И винаги има един десетина клакьори, които ги наричам хор “Бодра смяна”. За тях всичко е цветя и рози и няма никакви проблеми. Те всеки президент възхваляват, дори и Лупи. Фактите са, че в ЦСКА се наляха много пари, а успехите ги няма. Лошото е, че около собствениците се въртят хора, на които материята не им е ясно. Нека не търсят вина в публиката, че я няма на стадиона. Когато дълги години си в подножието и не печелиш мачове и купи, нормално никой няма да идва да те гледа. На Балканите е така – хората идват на стадиона само когато големите отбори бият наред и печелят отличия”, казва Джеки.

Според него и Лудогорец е свалил нивото, но заради натрупаната инерция и потенциал, както и липсата на конкуренция на този етап, няма да имат проблеми да станат шампиони.

Димитров хвали също така Витоша Бистрица и Ботев Враца, които без чужденци в състава играели съвсем прилично и заслужавали похвали.

За финал той си пожелава силни “сини” и “червени”, за да донесат радост на многобройните си фенове.

One comment

  • Хари

    14.02.2019 at 16:10

    От Джеки нищо друго не става, освен футболист, а това вече е в миналото. Кой му е виновен, че се провали и като треньор и като ръководител и като съпруг и като родител – алкохола. Сега само бълва само злоба и жлъч – пълен неудачник.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ