Стойко Сакалиев разкри каква е голямата му страст и обяви: Ще участвам в Обиколката на България

400

Бившият футболист Стойко Сакалиев разкри, че обмисля да участва в Обиколката на България през 2019 година. Той говори в предаването „На кафе”.

„Да работиш в телевизия, да си репортер е една страхотна професия, но се изисква страхотно търпение за нея. За мое съжаление нямах това търпение, но не се знае какво може да се случи след време”, сподели Сакалиев.

„През 2014 година случайно си купих велосипед, но след това усетих любовта към този спорт. Смятам да участвам в предстоящото издание Обиколката на България.”

„Всеки един баща е добър и лош за своето дете, зависи от самия баща дали може да зарадва своето дете, затова отидох с дъщеря си на концерт на Джъстин Бийбър. Докато бях футболист нямах много време за нея. Имам хоби – играя на електронни игри. Когато имам възможност, особено вечер, си играя на игрите.”

„Каква е рецептата за младостта? Винаги трябва да можеш да пазиш детското в себе си. Трябва духът на човек да е млад, за да бъде щастлив. Празнувам Трифон Зарезан на 14 февруари. Предпочитам да си пия червено вино”, сподели с обичайното си чувство за хумор Стойко Сакалиев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ