На „Армията“ става страшно! Или ще се спазва този ред на Любо Пенев, или да ходят при Гришата

7 Dni Sport11.02.20190
Цска Етър 4

ЦСКА се завръща към добрите стари армейски порядки, отлично познати на червено чедо кат Любо Пенев!

Легендарният №9 е въвел нов вътрешен ред, който важи за целия клуб и не засяга единствено…Гриша Ганчев. Точно при бизесмена пък трябва да ходят да се оплакват всички недоволни от порядките.

Като за начало никой, освен спортно-техническото ръководство на отбора няма да присъства на тренировките! Да не говорим за журналисти и външни хора. Чичовото е особено мнителен на тази тема, като още в Литекс показа, че в тази насока ще е безкомпромисен.

Освен това от тук нататък храната на отбора ще се съобразява с неговото мнение. Любо се хванал за главата, че освен Маауридес, още двама играчи на „червените“ са с наднормено тегло, макар и не толкова фрапиращо. Самият Пенев е маниак на тема здравословна храна, откакто претърпя животоспасяващо лечение през 1994 година.

Особено интересно е решението на Пенев чужденците час по-скоро да научат добър български език, така че да не е необходимо на разборите и тренировките да идват с преводач.

И не на последно място – следете какво ще се случи с присъствието на футболистите на ЦСКА в социалните мрежи…

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ