ЦСКА ли се опитва да го разкара?! Предложиха на клуб, с който „червените“ имат договорка, да купи искащ да избяга от „Армията“

ЦСКА, Фернандо Каранга, Енрике Рафаел, Жеферсон, Едвин Джеси

Бразилският ляв бек на ЦСКА Жеферсон е бил предложен на един от най-популярните местни клубове Атлетико (Минейро), пише изданието в страната на кафето esporte.uol.com.br. Според информацията, вчера в офисите на Атлетико е пристигнало предложение „черно-белите“ да купят юношата на Интернасионал, който закъсня за подготовката на „червените“ в Испания и впоследствие се контузи.

Предстои среща, на която ръководството на тима от Минейро да вземе решение дали да отправи официална оферта за Жеферсон. Такава изглежда доста вероятна, тъй като Атлетико към момента разполага само с един ляв бранител. Предложението ще е за закупуване на правата на Жеферсон, а не за наем. Бразилецът има договор с ЦСКА до лятото на 2020 г., така че „червените“ може да изкарат добри пари от него. Самият футболист неколкократно през есента заяви, че е готов да напусне България и да се завърне в родината си.

Интересно е, че клубът от „Българска армия“ и Атлетико (Минейро) имат подписано споразумение за сътрудничество, по силата на което бе осъществен трансферът на Енрике Рафаел в София. Нищо чудно и от ЦСКА да са потърсили колегите си от Атлетико, за да се отърват от Жеферсон, който все още има проблеми с адаптацията у нас, дисциплината му е под сериозна въпросителна след закъснението за лагера, а и често има проблеми с контузии.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ