СНИМКА: Жестоки клетви срещу Райнов от беройци! Той ги дразни още повече: Левскар съм и исках в Левски!

1

Феновете на Берое реагираха гневно на новината за трансфера на Мартин Райнов в Левски. Капитанът на старозагорци във вторник официално подписа със „сините“ за година и половина.

„Предател! Дано през лятото да не идва и да не тропа на вратата“, Супер! Проклятието ще го застигне. Чакам да ни помогне с някой автогол като Иво Иванов“, „Страхотен трансфер, Голямата уста си тръгва и никога повече в Стара Загора“, гласят част от коментарите за трансфера под публикацията в официалната страница на Берое във фейсбук.

Самият Райнов днес даде първото си интервю като футболист на Левски, в което заяви, че е левскар и е искал да играе на „Герена“ от момента, в който е разбрал, че „сините“ го искат.

„Щом сега е станало, значи така е било писано. Доста от нещата не зависеха от мен. Нямах подписан предварителен договор с Левски. Знаех за интерес от тяхна страна. Казах им, че имам желание да дойда в Левски. Трябваше двата клуба да се разберат. Вчера всичко стана точно и вече съм тук. Тепърва трябва да се запозная с момчетата. Няма да ми трябва много време. За потенциала на отбора треньорът трябва да говори. Аз искам да си върша работата“, сподели националът, който днес направи и първата си тренировка с новите си съотборници.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ