Стоилов и Люпко се задействаха! ЦСКА с нови две сделки до края на седмицата!

люпко петрович

ЦСКА може да осъществи още един изходящ трансфер след продажбата на Кирил Десподов в Каляри за 4 млн. евро. На „Българска армия“ има постъпили две оферти за централния нападател Мауридес, който се размина с преминаване в австрийския Рапид (Виена) през миналия месец. Бразилският таран е желан от китайски и арабски клуб. Китайците са предложили половин милион евро за футболиста с №9 и го виждат като идеалния нападател, който да ги изкачи от втора в първа дивизия през новия сезон. Говори се, че Люпко Петрович е човекът, който урежда трансфера на тарана в Азия.

Продажбата на Мауридес няма да удари по атакуващия капацитет на „червените“, тъй като те взеха за постоянно Али Соу от Киево, а и Евандро очаква своя шанс през пролетта. Другите двама нови на „Армията“ са крайните защитници от Руанда, които идват по препоръка на Люпко Петрович – Фитина Омболенга и Кигани Иманишимве.

В същото време „червените“ са стартирали преговори и с южноамериканец, който има европейски паспорт и трябва да запълни дупката от продажбата на Кирил Десподов. В ЦСКА в момента разполагат с трима флангови футболисти за атаката – Енрике Рафаел, Едвин Джеси и Жоржиньо, но спортно-техническият щаб иска за всеки пост Нестор Ел Маестро да разполага с двама играчи.

One comment

  • Иван

    06.02.2019 at 15:21

    В Италия пишат че трансфера е за около 2 милиона евро,в бг. Рекорден трансфер,Хахаха

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ