Чандъров за свое влизане в Левски: Би могло да стане нещо много добро, но …

румен чандъров

Собственикът на Септември Румен Чандъров заяви пред Канал 3, че е водил разговори с Левски, но „сините“ нямат толкова нужда от човек като него. Ето какво заяви Чандъров:

„Левски си е Левски. В тежък момент са, но мисля, че са на прав път. Нещата ще се получат, имат правилен човек като директор, вероятно и новите собственици ще бъдат достатъчно здрав гръб. И най-вероятно един път завинаги ще трябва да се сложи ред в организацията и във всичко. Сега и да ви кажа, че не е имало разговори, ще ви излъжа. Но в крайна сметка, нещата са по такъв начин, че аз мога да помогна, но нищо не правя на всяка цена. Винаги е открит въпросът.

Левски е предизвикателство, но мисля, че като основни спонсори, като собственици това са много по-сериозни фирми. Аз бих могъл да вкарам ред и организация, нещата да вървят като бизнес, но аз имам един проект, който като концепция е да развива млади футболисти, да се опитаме да си облекчим бюджета с продажба на млади футболисти. А при Левски, там е само шампионска титла. По принцип би могло да се получи нещо много добро, но не стои на дневен ред да бъда собственик. В момента си има изпълнителен директор, който според мен е най-правилният избор. Дайте да бъдем честни. Мисля, че нямат нужда толкова от такъв като мен.

Проблемът при мен е, че имам един проект, който не мога да изоставя. Да, ако се направи симбиоза може да се мисли, но на този етап не може да се мисли. Колкото до българите, това ще е поне процес за две години, за да могат да направят отбор с преобладаващи българи. Ако поискат от моите момчета, с удоволствие ще им го закарам. Тук не става дума за пари, а за сцена, за изява, за развитие, никого няма да спра. За бизнес винаги трябва да говорим, иначе няма как да се издържаме“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ