Ботев приключва днес селекцията с чужденец, който ще е абониран за титулярно място

николай киров белия

Снощи Ботев Пд се подсили сериозно в отбрана. На „Коматево“ се завърна един от любимците на феновете Лазар Марин. Той облича отново жълто-черната фланелка след кратък период в Торпедо Кутаиси, с който разтрогна заради финансовите проблеми на грузинския клуб. Марин ще спори за титулярно място на левия бек Еберт Кардосо, който за последно игра в украинския Стал Миелец. С него клубът имаше дълги преговори, но в крайна сметка те се увенчаха с успех.

Днес обаче селекцията на Ботев Пд трябва да приключи. В лагера на тима старши треньорът Николай Киров очаква да пристигне качествен голаджия от чуждестранно първенство. Футболистът не е нито българин, нито бразилец, разкрива още Plovdivnews.bg. Към момента Белия няма яснота кой ще води атаката на тима през пролетта, защото не разполага с типичен централен нападател. Новото попълнение почти сигурно ще е абониран за място сред 11-те.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ