Разкриха трансферна цел на ЦСКА от полски гранд! Вкарвал е този сезон и в двата големи евро-турнира!

1

ЦСКА е бил в преговори с националния нападател на Гвинея Хосе Канте Мартинес, съобщи в Tуитър журналистът полското издание „Przlad Sportowy“ Пьотр Волосик. 28-годишният африканец, който е роден в Испания и има испански паспорт, е част от полския гранд Легия (Варшава), за който е изиграл 25 мача след трансфера си от Висла (Плоцк) това лято. Канте е отбелязал скромните пет попадения – 2 в 16 срещи в първенството, 2 в 2 мача от квалификациите на Лига Европа и 1 в 4 двубоя от предварителните кръгове на Шампионска лига.

Канте явно е бил набелязан от „червените“ за заместник на Мауридес, чийто трансфер в Рапид (Виена) пропадна. Футболистът на Легия и агентът му обаче са предявили прекалено високи претенции, които от „Българска армия“ са отказали да удовлетворят и това е спряло преминаването му в тима на Нестор Ел Маестро. В Полша твърдят, че Канте е твърдо решен да напусне Варшава и интерес към него има от няколко местни тима, но най-близо до привличането му в момента е турският Анкарагючю.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ