Капитанът на Ботев (Враца) с най-екзотичният БГ-трансфер тази зима, ще играе в Мароко

Юлиян Ненов играч на 15 : ти кръг 1

Най-добрият играч на Ботев /Вр/ за 2018 г. Юлиан Ненов ще продължи кариерата си зад граница, потвърдиха от врачанския клуб. Kрилото приема екзотична стъпка, приемайки атрактивното финансово предложение на клуб от Мароко.

„Въпреки двугодишния договор и нашето горещо желание да остане част от Ботев поне до края на сезона, Юли Ненов прецени да приеме оферта от чужбина. Благодарим му, че бе част от нас. Вратите на стадион „Христо Ботев“ винаги ще бъдат отворени за него. Желаем му успех в новото предизвикателство. Трансферът официално ще се случи идната седмица“, оповестиха официално от Ботев /Вр/.

24-годишният футболист, който в края на полусезона сложи и капитанската лента втъв Враца, вкара 2 гола и записа 3 асистенции през есента. Дясното крило е бивш младежки национал. Ненов натрупа 92 мача в български футболен елит с екипите на Ботев /Вр/ и Дунав /Русе/, с който има и две участия в квалификациите на Лига Европа през лятото на 2017 г. Трансферът се осъществи със съдействието на агента на играча Ивайло Петков и мениджърската агенция Р&K World Soccer Agency.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ