Левски държи италианец в неведение след първите преговори – той се огледа в Десподов и Неделев

кристиано джарета

Италианецът Кристиано Джарета е в неведение дали ще получи предложение да стане спортен директор на Левски. Както е известно, в течение на есенния полусезон стана ясно, че „сините“ са провели първоначални преговори с него за вакантната длъжност, а в последствие темата потъна в миманса. Джарета обяви днес, че чака обаждане от „Герена“.

„В очакване съм след разговора, който имахме“,  каза 50-годишният бивш спортен шеф на Новара, Удинезе и Асколи пред Tuttomercatoweb.com.

Разсипващо за уж новият директор на Левски: Архитект на “Титаник”! С купища пари създаде изпадащ отбор!

Джарета ще пристигне у нас отново през следващата седмица, за да гледа на живо кастинг за млади таланти. Той вече е бил в страната ни три пъти – през лятото за разговорите с Левски и на еврорезила с Вадуц, на мача Лудогорец – Левски в края на октомври и след това на дербито от последния есенен кръг ЦСКА – Ботев Пд, на което е гледал изявите на Кирил Десподов и Тодор Неделев, за да даде информация на италианските клубове, които ги следят.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ