Ученички в Сандански в потрес! Учителят им по музика се оказа футболист, видяха му чисто-голи снимки (Фото за възрастни)

7 Dni Sport04.01.20190
5

От вчера децата в Трето основно училище „Христо Ботев“ в Сандански имат нов учител по пеене. Това е 34-годишният певец и футболист от Петричко Карамфил Божиков.

Малките ученици посрещнаха с нечувана еуфория новия си учител. Причината се оказаха негови голи снимки. На фотосите Божиков е както майка го е родила, а интимните си части е прикрил с футболна топка. Снимката би трябвало да носи послание за сексапил и модерен подход към народната музика и е направена по идея на телевизия МSAT преди миналогодишния Пирин Фолк. Актовата фотография, според носителите на идеята, щяла да представи млад, модерен човек с уникален секси подход към Пирин фолк и музиката.

Карамфил Божиков е талантлив млад изпълнител, носител на множество награди за музика. Освен това той е и бивш футболист и затова секси снимката е гарнирана с футболна топка.

Вчера новият учител по музика в Трето основно училище в Сандански е влязъл в час, децата обаче незабавно разпознали „човекът с топката“ и разпространяват снимката му като апокрифно четиво, разказаха родители, цитирани от Strumа.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ