Първи освободен от Томаш! Не е за вярване как се сбогува с Берое (СНИМКА)

Берое - Левски (1)

По-малко от 24 часа след победата над Левски Берое се раздели с Първи футболист. Румънският атакуващ халф Драгош Фирцулеску си взе трогателно сбогом със заралии чрез публикация в социалните мрежи, в която добави снимки от най-щастливите си мигове със зелената фланелка. Написаното от Фирцулеску започва със зелени сърца и „БЕРОЕ“.

„Голямо удоволствие е да споделя всеки момент с този отбор. Имам нужда от ново предизвикателство и съм щастлив да знам, че хората оцениха работата ми в Берое. Желая ви всичко най-хубаво и късмет“, публикува румънецът, а „постът“ бе харесан от над 150 души, сред които и някои от вече бившите му съотборници.

Фирцулеску пристигна под Аязмото миналото лято, но през ноември получи тежка контузия в коляното, която го извади от игра до края на сезон 2017/18 г. През това лято той изкара пробен период в тима и Александър Томаш прецени, че атакуващият футболист си е заслужил оставането в Берое. През изминалата футболна есен обаче той не получи много шансове за изява, а всичките му появявания като резерва бяха в заключителните 15-тина минути на мачовете и Фирцулеску не успя да допринесе с нищо за точковия актив на заралии.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ