Самуилов удари по масата: ЦСКА, Левски и Разград да забравят за Неделев и Серкан! Косоко и заместникът на Минев са цели №1!

Ботев Пд - Георги Самуилов на Коматево

Собственикът на Ботев Георги Самуилов акостира снощи на базата в „Коматево“ относно наболели въпроси около селекцията и футболисти, които искат да напуснат отбора. Това бе първи разговор между треньора Николай Киров и собственика на клуба.

Самуилов се е запознал от Белия с намеренията на Серкан Юсеин и Йордан Минев да напуснат, като е обявил, че ще предприеме офанзива за оставането им в Ботев, каквото е желанието на треньора.

Другата тема на разговор е била Тодор Неделев, а Самуилов е категоричен, че играчът няма да бъде пуснат в друг български отбор. Неделев може да бъде продаден само при много сериозна оферта от отбор от чужбина.

Белия е поставил въпроса и за Омар Косоко, като Самуилов е обещал да се стартират разговори с него.Той е обещал през зимата да има селекция, като първата цел е Еберт Кардосо, пише Plovdivnews. Кардосо е ляв краен защитник и е гласен за заместник на Йордан Минев.

Самуилов е поставил сериозно въпроса за дисциплината в съблекалнята и да не се допускат непремерени изказвания, уронващи престижа на клуба. Със сигурност разговорът със Самуилов е бил наложителен, за да се тушира напрежението относно неяснотата с няколко основни играчи.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ