Остава ли Левски без Габриел Обертан!? Вече два дни французинът…

7 Dni Sport13.12.2018
Левски Дунав Русе 23 Обертан

Звездата на Левски Габриел Обертан е под въпрос за гостуването на Берое. Сблъсъкът в Стара Загора е в събота, 15 декември, от 17:30 часа. Сините влизат в мача като трети в класирането – изостават със 7 точки от лидера Лудогорец и с 1 от втория ЦСКА. Заралии, които доскоро дишаха плътно във врата на столичани, са вече пети на 8 пункта зад тима от „Герена“.

Обертан не тренира с отбора във вторник, а вчера също не се готви наравно със съотборниците си. Той е с
контузия от мача с Етър в събота, сините се наложиха трудно с 2:1 над болярите, като в добавеното време гол на гостите не бе зачетен.

През тази кампания Габриел е най-използваният футболист от треньорските щабове на Левски. Той е играл във всичките 19 мача в Първа лига – в тях не успя да отбележи гол, като има на сметката си 5 асистенции. От лекарския щаб на сините правят всичко възможно французинът да бъде на разположение на треньора Славиша Стоянович, но се предпазват от прогнози.

В състава на сините за визитата под Аязмото се завръща Давид Яблонски. Чешкият защитник изтърпя наказанието си от 1 мач и ще застане в центъра на защитата редом до Нуно Рейш. Това ще позволи на Стоянович да премести Кали Тиам в халфовата линия. Срещу Етър сенегалецът бе използван в отбрана.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ