Левски с тотална промяна на вратата от Нова година! В Стара Загора Полачек прави бенефис

7 Dni Sport13.12.2018
николай ники михайлов тренировка (1)

Треньорският щаб на Левски ще налага твърдо Николай Михайлов по време на зимната пауза. Юношата на сините се завърна на „Герена“ в края на миналия месец. Той напусна клуба през лятото на 2007 година, когато бе продаден на Ливърпул.

В момента Михайлов се готви както с отбора, така и индивидуално, за да бъде в добро физическо състояние за старта на зимната подготовка. Сините се събират след Нова година на 8 януари. По време на контролите преди старта на пролетния дял на шампионата Михайлов ще бъде налаган на вра
тата на сините.

Именно на 30-годишния вратар твърдо ще се разчита през пролетта. Божидар Митрев и Мартин Полачек, които се въртяха под рамката тази есен, пък може и да не са част от Левски през пролетта. Причината е, че шефовете на клуба ще направят опит да се разделят с тях по взаимно съгласие. Двамата взимат немалки заплати и от „Герена“ нямат намерение да държат трима скъпоплатени вратари, като единият от тях дори да не влиза в групата. През този сезон Митрев и Полачек не оправдаха доверието – и двамата допуснаха куп грешки, които се отразиха на актива на отбора и класирането му.

Божидар пази общо в 5 мача в Първа лига, 2 в Лига Европа и 1 за Купата на България. Той ще пропусне съботната визита на Берое.

В Стара Загора под рамката ще застане Мартин Полачек. Словакът се появи като резерва в реванша с Вадуц от Лига Европа, а в родното първенство записа 14 срещи. Очертава се тази срещу Берое да му бъде последна с екипа на Левски.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ