Чистката в Септември продължава! Столичани махат до дни бразилец

Септември София Левски 2ро 12

Равенството с Левски може да се окаже последният мач за бразилеца Фабиано с екипа на Септември. Той е сред нарочените за освобождаване през зимата, заедно с други от легионерите. Вече си тръгнаха французинът Аласан Диаби и колумбиецът Серхио Веласкес.

Фабиано е подразнил ръководството не само с това, че не играе на нивото, на което е месечното му възнаграждение, но и заради поведението му при излизането на терена в двубоя с Левски, когато размаха средни пръсти към трибуните.

Според неофициални информации заплатата на халфа е доста по-висока от тази на Борис Галчев, който през миналата година бе с основен принос за утвърждаването на тима в елита. Опитният играч помага много повече и на младите таланти от школата да израстват. Тепърва ще се взима решение и за бъдещето на румънеца Бенга, който също е сред най-скъпоплатените в клуба, а не спомага особено за неговия прогрес с изявите си на терена.

В същото време стана ясно, че вратарят Валентин Галев ще трябва да се подложи на операция заради контузията, която го мъчи в рамото. Очаква се възстановяването му да продължи по-дълго и като конкурент на Янко Георгиев ще се разчита на младите момчета от школата.

„Меридиан мач“

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ