Скандалът Десподов – Петков изнерви Хубчев! Селекционерът ще затваря двамата в…

Петър Хубчев България Словения Лига на Нацийте 4

Националният селекционер Петър Хубчеб коментира скандалите, свързани с играчи на ЦСКА през последните дни. След двубоя със Славия миналата неделя Десподов и Георги Петков, които са съотборници в представителния ни тим, влязоха в словесни престрелки.

В мача с Лудогорец пък на няколко пъти прехвърчаха искри между бившия играч на ЦСКА Недялков и футболисти на червените. Най-ожесточени бяха споровете между Антон и Кристиян Малинов, които също са национали, а освен това дълго време са били приятели. Хубчев сподели интересно мнение за случилото се в двата двубоя.

„Аз гледах скандала между две момчета, които вече сме викали – Недялков и Малинов. Те имаха пререкание, но когато това е в рамките на феърплея и в рамките на позволеното, аз даже искам такива спорове. Всеки един от тях трябва да е готов с цената на всички позволени от правилника средства да защитава клуба си. Иначе той за мен не е истински човек и футболист, ако подвие опашка и се предаде само защото някой му казал нещо си. Това поведение, което демонстрират тези момчета, не ми дава никакъв повод да се притеснявам, че ще има проблеми в националния отбор. Е, може и да не съм прав, може u да има проблеми. Но аз за себе си съм сигурен, че няма никакви тревоги, точно обратното. Даже му се обадих на шега на помощник-треньора и му казах, че вече имаме две стаи – знам кой с кого ще спи. В едната ще са Десподов и Петков, а в другата Недялков и Малинов“, каза Хубчев в интервю за Канал 3.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ