Щом шеф в Левски се възмути: Да причинят такова нещо на ЦСКА срещу Славия!? Гриша Ганчев ще вземе мерки

7 Dni Sport04.12.2018
Славия Цска 2ро 14

Ситуацията в българския футбол е нагоре с краката! Стигна се дотам легенда на Левски и шеф в Надзорния съвет в момента да жали за…ЦСКА.

Довереният човек в „Подуане“ на Спас Русев – Кирил Ивков, даде да се разбере, че Левски и ЦСКА са жертви на Лудогорец!

„На ЦСКА, който рядко страда от съдиите, видяхме какво му се случи в двубоя срещу Славия в центъра на София. Реферите не са спокойни преди срещите. За да свирят така двубои на „Герена“, тези на ЦСКА, явно са ги безпокоили преди мача. По друг начин това не си го обяснявам“, категоричен е в коментара си Ивков.

И премина към Левски: В двубоя срещу Ботев Враца Георги Кабаков даде някаква дузпа, а след това само чакаше Тиам нещо малко да направи, за да го изгони. Нито беше направил фаул или изритал топката и му вади втори картон. Защото сега ги гласят играчите преди важните мачове срещу Лудогорец или ЦСКА, да натрупат картони и определени футболисти да почиват.

Има тенденциозност към трета страна в случая. Не знам докога ще бъде това чудо. Хората отиват да гледат мач и се случва едно и също. На „Герена“ започват феновете сериозно да протестират. На ЦСКА – Лудогорец не знам какво ще се случи в четвъртък, защото Гриша Ганчев няма да ги подмине тези неща, предвеща тежки дни за футбола ни Ивков.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ