Кюстендилеца с взривяваща новина! Гриша Ганчев обявил: Безсилен съм! Гаврят се с нас (Снимка)

Славия Цска 2ро 38 Иван Кюстендилеца

Тарторът на Сектор „Г“ Иван Велчев – Кюстендилеца разкри чрез страницата си във „Фейсбук“, че собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев обмисля сензационно оттегляне от футбола след Нова година. Причината е неделният мач със Славия, загубен с 0:1. На „Българска армия“ смятат, че са били сериозно ощетени от съдията Волен Чинков и се чувстват безсилни да променят съществуващото статукво във футбола ни.

Пред Кюстендилеца Гриша Ганчев е заявил, че ще бъде най-добре след Нова Година в ЦСКА да дойде „някой влиятелен човек, който да може да се пребори с мафията във футбола“.

Публикуваме го едно към едно, без редакторска намеса:

„Търпението на Сектор Г е на изчерпване! Такива гаври и мафия във футбола дори през 90-те нямаше. Днес съдията ни поряза, с което ни каза „Къде сте тръгнали, първенството е решено, шампионът е ясен, съдиите са хванати, комисиите – също!“

При домуса пари за корупция не се жалят. Изправени сме пред невиждан футболен геноцид, целта на който е да ни обезвери и пречупи. Дали ще позволим, зависи само и единствено от нас!

Преди малко говорих и с Гриша Ганчев. И той като нас е изнервен, смазан от резултата, от съдията и от всичката помия в така наречения Български футбол.

БУКВАЛНО ви казвам неговите думи: „Гаврят се с нас! Аз съм безсилен, по-добре след нова година да дойде някой влиятелен човек, който да може да се пребори с мафията във футбола“.

Оттук нататък е ясно едно – на път са да ни пречупят, и то тихомълком. Собственикът се разочарова, дава пари на вятъра, за да дойде волен чинков или поредният нещастник, облечен в черно и да ни пореже и да се изгаври с нас.

Публиката ни е обезверена, ходим по 1000 човека, пълна апатия ни е обзела. Необяснимо, но факт. Всичко това се случва при положение, че бяха дадени колосалните 8 милиона за активите на ЦСКА. Също така, при добро стечение на нещата, скоро ще започне и така мечтания от нас строеж на новият ни стадион.

Незнам какво се случва, но имам чувството, че враговете ни не са много далеч от победата. Спечелихме безброй битки и накрая, когато трябва да тържествуваме, нещо се случва.

Цялата А група е примирена със статуквото. Единствените, които се опитваме да се борим, сме ние. Незнам докога ще ни издържат нервите, но в името на ЦСКА нямаме право да губим тази битка“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ