Гришо шокира с признание за миналото си, което е калило характера му

Григор Димитров Гаранти Коза 2017 (51)

Звездата на българския тенис Григор Димитров разкри как е протекло началото на кариерата му в този спорт. Той си спомня за пътя, който е извървял от кортовете в Хасково до това, да стане №3 в света. Той твърди, че никога не си е мислел дори, че няма да успее на високо ниво.

„Ставахме рано с баща ми да тренираме в една зала с изпочупени прозорци при -6 или -7 градуса. Трябваше да играя с ръкавици. Никога не съм си мислел, че няма да успея и може би това е един от най-големите ми плюсове“, сподели Гришо в интервю пред „Би Ти Ви“ и направи анализ на сезона си през 2018 г.

„Годината не беше добра в тениса, но не трябва да се отчайвам, че не съм имал добра година, напротив. Тенисът не е всичко, може би се чувствам по-добър като човек. Може да се представям по-слабо в тениса, но съм по-добър като човек. За мен това е малка победа“, добави Димитров и говори за радостта си да вижда български знамена по турнирите.

„На всеки един турнир всеки казва: „Не сме виждали толкова български знамена“. Оценявам го това, горд съм да съм българин в България. Но ако се помага, нека се помага по правилния начин“, сподели още водещият тенисист в цялата история на мъжкия тенис в България.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ