За този футболист ли Белия ще ползва парите от трансфера на Неделев? Готви се страхотно завръщане в Ботев Пд!

1

Звездата на Ботев Пд Тодор Неделев е непрестанно спряган за трансфер през зимата, а  спекулираните суми, за които „жълто-черните“ биха го продали варират от 300 000 до 2 милиона евро. Единствено на „Коматево“ знаят каква цена са поставили на национала на България и това дава възможност на старши треньора Николай Киров да си прави сметки за футболистите, които може да привлече със свежите средства. Според „Plovdivnews“ основната трансферна цел на Белия е Омар Косоко (в червено на снимката), който през лятото се размина на косъм със завръщане в Ботев. Б

енинският нападател продължава да играе за Ал Фуджейра в ОАЕ, но въпреки сериозната си заплата не се чувства щастлив в Емирствата и е готов да се прибере в Пловдив. Канарчетата обаче ще трябва да платят трансферна сума за него, тъй като договорът на Косоко с арабите е до лятото на 2020 г. От началото на сезона той е записал само 225 минути в 7 мача и е отбелязал 1 гол, тъй като е мъчен от контузии.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ