Днес футбол в Първа лига няма да се играе!

Цска Етър (15) красимир балъков

Днес футбол в Първа лига почти няма да се играе, а зрителите на единствения мач за деня Черно море – Етър ще наблюдават много сериозна борба на тежкия терен във Варна, смята главният мениджър на Болярите Красимир Балъков.

„Двубоят ще бъде повече борба, отколкото футбол. Условията са тежки, но се готвим за здрава битка. Надявам се времето малко да се пооправи и да ни позволи да играем футбол”, коментира той. Въпреки че мачът е директен спор за шестото място, от Етър бяха категорични, че временните позиции в таблицата не са най-важното. „Класирането изобщо не ме интересува, играем мач за мач и задачата ни е да събираме точки, а сметките ще ги правим напролет“, поясниБалъков.

Куп кадрови проблеми връхлетяха тима преди срещата, такива има и съперникът Черно море. Ерик Почански още не е възстановен и ще бъде на линия чак за следващия мач с Ботев (Враца). Сериозна ще е липсата в защита на наказания Венци Василев, както и отсъствието на халфа Аласана Мане. Талантът на Барселона е с разтежение и отпадна от групата, а най-реалистично е завръщането му чак за следващото гостуване на Левски. Яни Пехливанов пък пропусна целия полусезон.

Въпреки всичко, етърци са в подем и са амбицирани да продължат силната серия и срещу „моряците”.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ