Благо Георгиев и Златка си спретнаха пиянски скандал, бивш играч на ЦСКА се чуди къде да се скрие

1543347849uiii

Чаша червено вино стана повод за поредното напрежение между влюбените гълъбчета Благой Георгиев и Златка Райкова в къщата на „Биг Брадър“. Плеймейтката бе решила да се присъедини към приятеля си с питие, но бившият футболист, който блажено си пушеше наргилето край басейна, не остана особено впечатлен.

„Дай ми тази чаша, Няма да пиеш повече”, бързо я сдъвка той. „Защо трябва да пиеш, после да ми миришеш на вино”, не спря да мрънка Джизъса. Златка опита да му възрази, че той непрекъснато пуши и мирише.

„Нямам зор да пия някакво вино. Просто се приспивам с него”, каза ядосана Златка, докато Благой й предлагаше да си допие чашата.

„По цял ден смучеш наргиле, аз съм си сипала 50 грама вино, за да седна до теб и да си поговорим. Няма какво да правя, няма с кого една дума да обеля тук”, оплака се Златка.

„Само се оплакваш от мен, не зная защо”, възмути се Благой.

На караницата им неволен свидетел стана Стойко Сакалиев. Той обаче се почувства неудобно и побърза да се изнесе от бойното поле.

След влизането на бившия си в Къщата, животът на Златка се превърна в ад. Двамата с Благой все по-често се уединяват в стаята си и гледат да прекарват възможно най-малко време в компанията на останалите съквартиранти.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ