Скандал! Обвиниха треньор на ЦСКА, че давал допинг на играчите!

Цска Тренировка Ел Маестро (3)

В пореден скандал с бившия си клуб Стяуа е замесен кондиционният треньор на ЦСКА Томас Нойберт! Специалистът по физическа подготовка понесе обвинения от румънския тим, че е давал допинг на футболистите на стелистите … в торбички! Нойберт обаче е категоричен, че никога не е използван непозволени вещества.

„Знам какво правя и това се доказва от работата ми не само в Стяуа, но и в Ал Хилал и ЦСКА. В тези торбички има протеин, който играчите трябва да пият след тренировка, но не знам защо от треньорския щаб бяха решили да им го дават по време на мачовете. Това не беше моя работа. Чух какви неща се говорят за мен, но аз не съм лекар, за да давам медикаменти на футболистите, още по-малко на своя собствена глава!

Никога не съм използвал допинг в своите методи, още повече такъв, за какъвто ме обвиняват – еритропротеин. Нямам какво да крия и затова съм спокоен“, казва настоящият треньор на ЦСКА.

Припомняме, че Нойберт и Стяуа се съдеха за сериозна неустойка заради преминаването на специалиста при „червените“. В крайна сметка той трябваше да плати 30 000 евро на бившия си клуб.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ