Спортният директор на най-слабия отбор в елита: Няма да уволняваме треньора, вече правим селекция от нападатели!

Цска Верея (4)

Спортният директор на Верея Николай Демирев е категоричен, че в лагера на лъвовете има пълна мобилизация преди градския сблъсък срещу Берое. Тимът е на последно място в класирането и все още няма записана победа – има 4 равенства и 11 поражения.

„Нямаме контузени или наказани състезатели. Излизаме с най-доброто налично като потенциал. Берое е фаворит, но ние си имаме своите шансове и ще ги гоним. Небойша Миличич със сигурност остава начело на отбора и през пролетта. Вече работим по зимната селекция. В преговори сме с някои футболисти. Става дума за офанзивни халфове и нападатели. Те са както родни, така и чуждестранни играчи. Подготовката ни след Нова година ще стартира на 8-9 януари. Ще проведем лагер в Турция или Кипър“, отбеляза Николай Демирев. Той е категоричен, че привличането на румънския страж Виктор Рамничану не означава раздяла с някой от другите двама вратари – Георги Георгиев и Богомил Цинцарски.

„Взехме го, защото във всеки елитен тим трябва да има трима вратари поради натрупвания на наказания и контузии. Ще го картотекираме за мача с Берое, но едва ли той ще е под рамката, понеже е назад с подготовката и е при нас едва от няколко дни“, допълни Николай Демирев. Според него верейци могат да запишат не само една победа, но и повече триумфи до зимната пауза.

„Имаме своите шансове за триумф над Локомотив Пловдив, Витоша Бистрица, че даже и над Славия. Всичко си зависи от нас. В някои от двубоите до момента футболистите показаха, че притежават качества. Нямаме финансови проблеми“, сподели спортният шеф на Верея.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ