Белия ще мие срама от „Герена“ със супер офанзивна тактика

Ботев-Етър27

Треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров разполага с всичко най-добро за гостуването на Етър. По време на паузата в първенството лекарският щаб на тима успя да вдигне Густаво Афонсо и Стивън Петков. Последният ще бъде на върха на атаката на жълто-черните. Той ще бъде подкрепян активно от национала Тодор Неделев, както и от Антонио Вутов. Няма да е изненада и ако Афонсо започне.

Вчера Ботев тренира веднъж на базата си, след което потегли за Търново. Сред 18-те за двубоя попадна и юношеският национал Кристиан Добрев. В последното си гостуване Ботев бе сериозно разклатен – поражение с 1:4 от Левски на „Герена“. Канарчетата са амбицирани да покажат далеч посилно представяне и да се приберат с трите точки, като продължат да таят надежди за тройката.

Мобилизацията в Етър е на краен предел. При успех болярите ще се наместят в шестицата, което е достатъчен стимул за възпитаниците на Красимир Балъков. Преди паузата великотърновци измъкнаха ценна победа с 1:0 при гостуването на Верея. В две от предишните си домакинства те стигнаха до два успеха, като успяха да запазят мрежата си суха – 3:0 над Славия и 1:0 над Витоша Бистрица. В последния си мач на „Ивайло“ те бяха победени с 4:1 от Лудогорец. На върха на атаката на Етър ще започне Фло Боджадж, който се намира в отлична форма.

„Поставихме начало на възраждането на търновския футбол, заедно трябва да продължим напред!“, гласи призивът на Красимир Балъков до феновете на виолетовите за двубоя.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ