Тази гавра с вратарите може да е най-добрият съвет, който Стоянович е получавал!

митрев

Бившият треньор и футболист на Левски Михаил Вълчев заяви пред „Тема Спорт“, че очаква изразителна победа на сините над Ботев Враца. Той даде съвет как Стоянович да избере титулярния вратар и коментира завръщането на Валери Божинов на „Герена“:

„Очаквам Левски да победи Ботев Враца с добра игра и много попадения. Сините не трябва да изпускат публиката, която в последните мачове показа, че е зад отбора и постепенно се завръща на стадиона. Смятам че Ботев Враца трудно ще поднесе сензация в този двубой. Левски ще играе много офанзивно, с острота в атаките и ще пресира противника още в собствената му половина. Няма да даде възможност на гостите да играят“, заяви Вълчев.

„Много добра новина е, че Паулиньо се завръща за Левски. Но не съм сигурен дали той трябва да бъде рискуван срещу Ботев. Игра срещу Монтана, но не знам какво ще е решението на Славиша Стоянович. За сините предстоят важни мачове до края на есенния дял на първенството, като чак петият е срещу Берое. Според мен до двубоя със заралии останалите трябва да бъдат спечелени с лекота. Още повече че те ще са в София. Не трябва да се губят точки – Левски е длъжен да бие до края“, добави още той.

„В момента и тримата вратари са психически затормозени. На всичко отгоре и спортно-техническата им форма е спаднала. По всяка вероятност Стоянович ще заложи на Николай Кръстев, въпреки че в контролата срещу Монтана не беше убедителен и допусна три гола. В кръга на шегата – може би треньорът трябва да хвърля езитура и да се надява да уцели с избора си„, сподели бившият треньор на сините.

„Да, Валери Божинов се завръща на „Герена“. Той е добър футболист. В момента обаче възможностите му не са тези отпреди години и едва ли ще може да повлияе на резултата. Няма с какво да притесни Левски“, заяви Вълчев.

„Сините“ приемат Ботев Враца от 17:30 ч. на „Герена“, като дилемата на Стоянович е кой да застане на вратата. Паулиньо ще се завърне сред титулярите заради наказанието на Жерсон Кабрал, който бе изгонен срещу Черно море. Габриел Обертан ще е на десния фланг, където е любимата му позиция, а Давиде Мариани ще заеме мястото на французина зад Станислав Костов. За врачани Сашо Ангелов се очаква да направи рокада в средата и Ивайло Михайлов да замени Йордан Апостолов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ