Сухия се радва на измъчената победа: Много отбори си тръгнаха с празни ръце от „Лаута“

антони здравков сухия

Наставникът на Лудогорец Антони Здравков бе доволен от спечелените три точки за тима си в днешното госутване на Локомотив (Пловдив).

Българският шампион успя да пречупи „смърфовете“ с 1:0 с гол на Натанаел.

„Отборът на Локомотив (Пд) не е посредствен, а добър отбор. Затрудниха ни със своите нападатели. На полувремето направихме някои корекции, нещата се стабилизираха и успяхме да вкараме гол. Не мога да кажа защо ни липсваше точността. Указанията са да търсим противниковата врата, но има и такива мачове. Във фаза защита Локомотив игра с петима. Нормално е всеки един отбор да търси изненада срещу противника. Целта ни беше да има разнообразие и да не се привиква много към играта на даден футболист. На “Лаута” доста отбори загубиха точки, затова сме доволни от победата. Притеснителното е, че ние създадохме чистите положения за Локомотив. Разполагаме с опитни футболисти, които ще си вземат поука и ще избегнат такива грешки в следващите мачове. Не мога да кажа дали е имало дузпа. При ситуацията с Моци видях игра тяло в тяло, а ситуацията със Сисиньо беше много далеч от мен”, коментира Здравков.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ