Локомотив (Пд) изпусна да хвърли бомбата в Първа лига! Лудогорец като по чудо си тръгна с 3 точки от „Лаута“

Локо Пд-Лудогорец 38

Лудогорец си върна преднината от 3 точки на върха на класирането в Първа лига. Разградчани се наложиха с минималното 1:о при гостуването си на Локомотив (Пловдив). В герой за Лудогорец се превърна бразилецът Натанел, който отбеляза единственото попадение в срещата в 58-ата минута. Смърфовете направиха много силно второ полувреме и като по чудо загубиха мача. Локомотив можеше да изравни в 71-ата минута, когато Посинкович излезе сам срещу вратаря на Лудогорец, но топката срещна страничния стълб. Десет минути по-късно „смърфовете“ скочиха на рефера за игра с ръка на Сисиньо в наказателното поле, но реферът Волен Чинков подмина ситуацията, както постъпи и в 18-ата минута при контакт между Моци и Димитър Илиев в наказателното поле.

Гостите от Разград започнаха по-добре мача и още в 16-ата минута Марселиньо пропусна да се разпише на празна врата от няколко метра. От своя страна пък домакините заложиха на центрирания и мелета в наказателното поле на българския шампион, които не доведоха до нищо сериозно. Двата отбора обаче така и не успяха да сътворят чисто голово положение пред една от двете врати и в крайна сметка се оттеглиха на почивката при нулево реми.

В 57-ата минута Джоди Лукоки излезе сам срещу вратаря на Локомотив (Пд), но си поведе силно и не успя да реализира. В следващата минута „орлите“ стигнаха до гол, чрез Натанаел, който премина през двата играчи от домакините и с удар по диагонала изведе своя тим напред – 0:1!. В тази ситуация Мартин Луков не се намеси убедително.

Малко по-късно Ожболт бе заел добра позиция в наказателното поле и бе намерен от свой съотборник, но опитът му за удар от добра позиция се оказа доста нескопосан.

В 71-ата минута Локо Пд пропусна идеална възможност да изравни. Марселиньо, който се намира в слаба форма, тръгна за лъже в опасна зона и топката му бе отнета. Карагерен изведе Посинкович, който майсторски прехвърли Ренан, но топката срещна гредата.

В 87-ата минута Локо Пд направи нов фрапантен пропуск. Посинкович проби отляво и върна към Карагерен, който от чиста позиция не успя да опъне мрежата. С голяма заслуга за предотвратяването на на гола бе Ренан, който се хвърли самоотвержено и спря пътя на кълбото, което летеше към мрежата.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ