Съветникът на Спас Русев нападна конкурентите за титлата: Работят с по 4-5 съдии, това ни е проблемът

7 Dni Sport23.11.2018
Левски Локомотив София (12) Спас Русев

Един от членовете в Надзорния съвет на Левски в лицето на легендата Кирил Ивков направи интересно изказване относно съдиите у нас.

„Явно БФС не се съобразява с нас. Чувам, че някои отбори си имат по 4-5 съдии, които им помагат по всякакъв начин. Левски категорично няма такива рефери. Няма шанс със Спас Русев това да стане. Той е човек, който не работи със съдиите. Аз още при идването на Славиша Стоянович го предупредих да внимава, тъй като ще има удари под кръста. Мисля, че е очевидно, че на Левски се показват много картони, повечето пресилени. Явно целта е като дойдат решителните мачове, тези картони да натежат и добрите футболисти да изгорят за дербитата“, заяви Ивков пред „Меридиан Мач“.

„Аз се надявам Левски да играе добре и дори и съдиите да ни пречат, да печелим мачове като този с Ботев (Bp). Без, разбира се, да подценявам противника. Но картони могат да се показват и в такива мачове и след време да се окажат фатални. Прави ми впечатление, че освен тримата споменати съдии, понякога ни изпращат по-млади и неопитни, които се опитват да си правят авторитет на гърба на Левски. Явно и указанията, които получават са такива – да не се притесняват от името на Левски и спокойно да вдигат повечко картони. Очаквам още скандали, защото решителните мачове тепърва предстоят“, добави легендата на Левски.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ