Защитник на Черно море: Кел файда, ако след отстраняването на Левски ни тресне някой Литекс

7 Dni Sport23.11.2018
черно море - левски (11)

Защитникът на Черно море Стефан Станчев заяви, че не е късно „моряците“ да постигнат още по-хубави резултати до края на календарната година, тъй като им остават пет срещи в Първа лига.

„Най-хубавият период, тук се чувствам перфектно, у дома, има предпоставки да се случват още по-добре нещата. Няма смисъл да се връщам назад, Купа и Суперкупа естествено са били най-хубавите моменти, тези моменти никога няма да бъдат повторени. Дори в тези моменти няма защо да се главозамайва човек, защото може да си от другата страна скоро.

Миналата година отстранихме Левски на Герена и после отпаднахме от третодизивионен отбор – от Литекс, така че кел файда. Сега имаме още много кръгове.

Това в временно класиране в Топ 6, със сигурност никой не прави изводи. Всички очаквахме по-хубави резултати. Не е късно да ги постигнем. До края на годината остават пет мача, всичко е в нашите крака.

Всички се опитваме да си го обясним, получаваме много голове този сезон. Имаше 3 мача с кошмарно много голове. Истината е, че всеки търси вина в себе си. Нямам точно мнение къде сме сбъркали, може би някакво несработване. Футболът е такава игра, че всяка грешка може да се накаже. Някой път липсва концентрация в точния момент.

Очаквам труден мач срещу Септември. Традиционно играем трудно с тях. Отиваме за един труден мач с достатъчно респект и търсим задължителна победа“, коментира Станчев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ